0722-887377 / 035-214151
Skruvgatan 3, 302 44 Halmstad

Trädgård

Försköna trädgården med en mur i granit, kalksten eller skiffer ...

Sten har använts som byggnadsmaterial i årtusenden. Det finns oändligt med möjligheter att använda natursten i trädgården, en mur av kalksten, en gång av gatsten eller kanske en staty av marmor.

Alla möjliga färger och kombinationer kan väljas. Försköna trädgården med en mur i granit, kalksten eller skiffer, med vackra stenplattor i en gång mot huset som avslutas med en massiv naturstenstrappa.

Granit, skiffer och kalksten är klassiska material för uteplatser, gångar, garageuppfarter, stenstolpar, murar, fågelbad, kantsten mm.

Olika material ger olika karaktär, stramt och elegant eller enkelt och naturnära. Natursten är i princip outslitlig och ger en känsla av det lilla extra.

Jag är inte bra på att rita, utan har mönstret i huvudet. Jag börjar med att titta ordentligt på stenen, sedan är det bara att börja skapa.

testimonail Ahmed Ablah

Jag jobbar gärna för hand för att få fram den rätta skönheten i stenen, men ibland behöver man ta till maskiner. Med hjälp av maskinerna kan jag till exempel skapa olika linjer, ytor och texturer.

testimonail Ahmed Ablah

Det finns inget som jag inte kan göra i sten. Allt från stora skulpturer till små figurer, gravstenar, köksbänkar, stenmöbler, etc. Jag välkomnar alla som har idéer och tankar som ni vill förverkliga. Jag älskar utmaningar, inget är för stort eller för litet!

testimonail Ahmed Ablah

Samarbetspartners

Stenhuggeriet i Halmstad