0722-887377 / 035-214151
Skruvgatan 3, 302 44 Halmstad

Inred med sten

Det finns inget som Ahmed inte kan göra i sten. Vi välkomnar alla som har idéer och tankar som önskas förverkliga.

Inred med sten

Den nya stenåldern är här. I takt med att bearbetningsmetoderna blir allt mer sofistikerade ökar intresset för att inreda med sten. Möjligheterna är idag oändliga.

Du kan få köksskivor figursågade precis som du vill ha dem, med önskad kantprofil och med smäckra lister. Du kan lyxa till badrummet med spegelblanka marmorskivor och matchande inredningsdetaljer i samma stenmaterial. Vi kan skräddarsy fönsterbänkar och trappor som passar din bostads alla vinklar och vrår. Och vi kan hjälpa dig med en snygg inramning av eldstaden eller fina stendetaljer till poolen.

Hör gärna av dig till oss, så hjälper vi dig att förverkliga dina idéer

Jag är inte bra på att rita, utan har mönstret i huvudet. Jag börjar med att titta ordentligt på stenen, sedan är det bara att börja skapa.

testimonail Ahmed Ablah

Jag jobbar gärna för hand för att få fram den rätta skönheten i stenen, men ibland behöver man ta till maskiner. Med hjälp av maskinerna kan jag till exempel skapa olika linjer, ytor och texturer.

testimonail Ahmed Ablah

Det finns inget som jag inte kan göra i sten. Allt från stora skulpturer till små figurer, gravstenar, köksbänkar, stenmöbler, etc. Jag välkomnar alla som har idéer och tankar som ni vill förverkliga. Jag älskar utmaningar, inget är för stort eller för litet!

testimonail Ahmed Ablah